HEMEN TEKLİF AL

guvenlik kodu
blog_details_img

Hamam Rezistans ve İmalatı

Antalya Hamam Rezistansı ve İmalatı

Hamamlarda kullanılan elektrikli ısıtma rezistansın kurulumu ve imalatı;

 Elektrikli hamam ısıtma sistemlerinin kurulumu kolaydır. Sistem bakım gerektirmez, sulu sistemlerde olduğu gibi makine dairesine ve tesisata gerek yoktur. Bakım gerektirmez. Antalya hamam rezistansları kurulumu ve imalatı kısa sürede halledilir.

 Yerden ısıtma sistemi çalıştırıldığı zaman hemen ısınmaya başlar ve çok kısa sürede sıcaklığı hissetmeye başlarsınız. Mermerin ısınması 20-30dk sürerken, hamamın kullanıma açılması ise 1 saat civarı sürer. Bununla beraber sulu sistemlerde hamamın kullanma hazır hale gelmesi için yaklaşık 24 saate ihtiyaç vardır, bu nedenle elektrikli hamam ısıtma hamamlar için uygun bir ısıtma şeklidir.

 Antalya hamam tasarımı, ısıtmasında kullanılan yerden ısıtma sistemi uzun ömürlüdür, ısıtma kablosu tam koruma zırhlı, su geçirmez, zemin altında  uzun yıllar çalışmak için üretilmiştir. Dışarıdan bir müdahale olmadığı takdirde yapının yaşı ile eşdeğer aynı ömre sahiptir.
Antalya hamam rezistansı gelişmiş sıcaklık kontrol imkanı sağlar. Akıllı termostatlar ile istenilen bölge birbirinden bağımsız farklı sıcaklıklarda çalıştırılabilir. Hamam girişine konulan akıllı termostatlar ve sensörler aracılığı ile hassas sıcaklık kontrolü yapılmakta ve sistem istenilen değerlerde çalışmaktadır. Antalya sauna sobaları termostat üzerinden sıcaklığı görebilir, istenilen zamanda otomatik çalış-dur gibi pek çok komut verebilirsiniz.

 Güvenlidir. Hamam ısı sistemleri imalatında kullanılan kablolar, hamam gibi ıslak ve nemli alanlarda, yoğun çalışma temposunda, uzun seneler çalışması için üretilmişlerdir. Bu nedenle ısıtıcı kabloların bozulmaması için tüm güvenlik ve izolasyon kaplamaları yapılmıştır.
Sistemin arıza yapması kuruluma bağlı olarak düşük bir ihtimal olsa da elektrikli ısıtma sistemlerinde arizanın nerede olduğunu bulmak gerekli ekipmanlar ile çok basittir, bu nedenle tamiri de daha kolay gerçekleşmektedir.