HEMEN TEKLİF AL

guvenlik kodu
blog_details_img

Antalya Hamam Tasarımı Ve İmalatı

Antalya Hamam Tasarımı Ve İmalatı

 Tarihi Osmanlı Devleti’nden öncesine kadar dayanan hamamların sağlığımız açısından faydası çok yüksektir. Hamamlardaki sıcak hava sayesinde terleme yoluyla vücuttaki zararlı maddeler dışarıya atılarak vücuttaki fazla yağlardan da kurtulmanıza yardımcı olur. Hamamdaki sıcaklık ve buhar sayesinde kan dolaşımının arttığı, nabzın ve metabolizmanın hızlandığı kesin olarak kanıtlanmıştır.

 Hamama düzenli olarak ayda iki sefer giden bir insanın diğer insanlara göre gevşemesinin, rahatlamasının daha kolay olduğunu ve uyku problemlerinin azaldığı görülmüştür.  Gideceğiniz hamamın tasarımı ve sıcaklık derecesi kaliteli bir hamamda bulunması gereken önemli unsurlardır. 
Bizler de Ulusal Spa olarak Antalya hamam tasarımında profesyonel ekibimizle müşterilerinizin sıcaklığı en üst seviyede hissedebilecekleri yıkanma alanları (göbek taşının bulunduğu alan) ve maksimum keyif alması için en iyi ısıtma için kullanacağınız Antalya sauna sobalarımız ve Antalya buhar jeneratör sistemlerini Antalya hamam imalatında kuruyoruz.

Antalya Spa Tasarımı

 Salus Per Aquam yani Su ile Gelen Sağlık anlamına gelen SPA;  Sağlığı, zinde kalmayı, güzelliği ve suyun gücüyle iyileştirme olarak tanımlanabilir. SPA, bireye bedensel ve ruhsal olarak iyileştirme ve rahatlatma hizmeti sunmaktadır. SPA’nın yapılacağı yer tasarım ve kullanım rahatlığı açısından kullanışlı olmalıdır. Ulusal Spa, Antalya Spa Tasarımı ve Antalya Spa İmalatı ile müşterilerin evine hissedeceği rahatlıkta bir Spa tasarımı ve imalatı yapıyoruz.
 
Antalya Sauna Tasarımı

 Sauna tam olarak insanda tedavi amaçlamasa da sauna kalorilerinizi yakmaya, kan dolaşımını hızlandırmaya, zararlı toksinlerin vücuttan atılmasına ve kasları gevşetip derin ve rahat bir uyku alınmasına yardımcı olur. Sauna, astım, baş ağrısı ve yüksek tansiyona pozitif olarak etki yapar. Ulusal Spa olarak Antalya Sauna tasarımını müşterilerin en iyi şekilde hizmet alabilmesi için tasarlıyor ve imalatını yapıyoruz. Bizlere istediğiniz zaman bu numaradan  0242 346 45 45 ulaşabilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.